Team.pink.tails

En blogg om mitt liv med min man, vĂ„r husrenovering, mina hundar Greta, Gertrud & Ethel đŸ„°

Greta

Kategori: AllmÀnt

I gÄr kvÀll upptÀckte jag att Greta hade snorgula tjocka flygningar och blev genast livrÀdd för att hon fÄtt livmoderinflamation igen! 
Kontaktade hennes uppfödare som jag har bra kontakt med vilket Àr otroligt skönt att ha speciellt dÄ vi har Greta pÄ halvfoder. 
Hon rÄdde oss att frÄga hur andras erfarenheter varit, sÄ skrev pÄ olika sidor i vÀntan pÄ att veterinÀr skulle ringa upp. Fick tillslut tag pÄ agria's veterinÀr som trodde ocksÄ att det var livmoderinflamation sÄ det var bara att kontakta veterinÀr morgonen efter. 
 
De som svarat pÄ mina inlÀgg pÄ fb sa ocksÄ att det var livmoderinflamation och vissa tyckte att vi skulle Äka in pÄ en gÄng. 
Men dÄ vi hade kontaktat veterinÀr som sa att det var lugnt dÄ hon var sitt vanliga busiga jag. 
 
I dag pÄ morgonen ringde jag till kliniken som vi var med Penny. Hon kunde klÀmma in en tid, Àven hon tyckte det lÀt som livmoderinflamation. 
 
Vi fick en tid kl 14. Hon gjorde ultraljud, klÀmde och kÀnde samt tog ett blodprov. Allt var normalt förutom flygningarna! 
SĂ„ det visade sig vara vaginit (slidkatarr? ) sĂ„ det vi ni ska behandla Ă€r lactal balans tills vi mĂ€rker att det Ă€r bra â˜ș om inget förĂ€ndras till det sĂ€mre sĂ„klart! 🙄 
 
VeterinÀren sa att vi har haft sÄdan tur, för oftast fÄr de livmoderinflamation igen nÀr de har fÄtt det redan pÄ första löpet. 
 
Var sĂ„ otroligt orolig för att Greta inte skulle fĂ„ bli mamma! Vi lĂ€ngtar nĂ„got enormt efter en dotter efter Greta sĂ„ vi bĂ„da blev riktigt ledsna och sedan vill vi egentligen inte köpa staffe frĂ„n nĂ„gon annan uppfödare 💕 men nu har vi Ă„terfĂ„tt hoppet 😆